Find vejen ud af smerterne

Døjer du med smerter, og har du måske gjort det så længe, at det er blevet en helt normal tilstand, du har accepteret som en del af din hverdag?

Smerter kan være en hindring for, at du kan leve det liv, som du ønsker det, især hvis det er kroniske smerter.

WHO har i 2019 anerkendt diagnosen “Kroniske smerter”. Det betyder, at man har haft ondt i længere end 3 måneder samt oplever en funktionsnedsættelse. 

øjentræning løbeoptimering

Den rette tilgang har stor betydning

Vidste du, at mere end 1 ud af 5 dansker lever et liv med kroniske smerter?

Det kan være rygsmerter, smerter i skulderen, smerter i kæben, smerter i hoften, nakkesmerter eller smerter flere steder i kroppen. Vil du gerne ud af dine smerter, så du kan leve dit liv fuldt ud og gøre de ting, du holder af, uden at være begrænset og skulle tage en masse smertestillende.

Vi har gode erfaringer med, at den rette tilgang og uddannelse af folk i, hvad smerter er, kan hjælpe dem videre, for kroniske smerter betyder altså ikke, at de vil være der for hele livet.

Læs Charlottes udtalelse om sine kroniske kæbesmerter.

Læs Lena udtalelse om sin kroniske sygdom Morbus Crohns her.

Er der en vej ud af kroniske smerter?

smertefri holistisk perspektiv

Selvom dine smerter har været længervarende, så er der noget, der har startet dem, og det kan sagtens være en kombination af flere forskellige faktorer, som har være medvirkende til, at din smerter er opstået.

Vidste du, at selvom du har en diskusprolaps i lænden eller i nakken, så behøver den faktisk ikke gøre ondt?

Undersøgelser fra den moderne smertevidenskab viser os, at over 50% af den danske befolkning over 40 år går rundt med en diskusprolaps i lænden uden at have smerter.

Derfor er en diagnose som diskusprolaps ikke ensbetydende med, at du oplever smerter, og det samme gør sig gældende ved slidgigt, frossen skulder, impingement, hoftedysplasi og mange andre kroniske smertelidelser.

En moderne tilgang til smerteforståelse

Den moderne smertevidenskab har gjort os klogere på, at der ikke altid er et direkte link mellem skade og smerte.

Det betyder, at der godt kan være skade uden smerte, men at der omvendt også godt kan være smerter uden, at der er en skade.

Faktorer som søvn, forventninger, stress, kost, psykiske overskud og tidligere oplevelser er centrale faktorer, der kan linkes til din smerteoplevelse.

I et smerteforløb, hvor målet er at sænke dit smerteniveau og øge din livskvalitet vil det derfor også være kardinalpunkter for at skabe en vedvarende effekt for dig.

Ønsker du et liv uden kroniske smerter, så skræddersyer vi et unikt forløb til dig.

Du får ikke nogen standardløsning, vores mål er, at du ikke kommer igen måned efter måned med samme problematikker.

Vi udvikler et målrettet forløb til dig, med en klar målsætning om at finde de redskaber, som betyder, at du kan leve et liv, hvor smerter ikke er en begrænsende faktor.

Læs hvordan det skabte en forandring for Alex.

Har du brug for genoptræning af et specifikt område, kan læse mere omkring vores genoptræningsforløb.

Skal vi hjælpe dig med at finde vejen ud af dine smerter?

Udfyld formularen, så finder vi sammen en løsning.

Louise Gerster Hansen

It can save timeand enable you to be focused on crucial things. In addition to getting higher grades essay writers are able to help international students do better at school. Through delegating some of their academic work to specialists International students will be able to spend more time https://www.we-heart.com/2021/11/11/reliable-paper-writing-services-4-best-companies/ on other things and can enjoy a stress-free evening. Essay writers are knowledgeable and experience needed to make the essays of students stand out from the crowd. Contact us now for college essay writers!