Charlotte – kæbe- og ansigtssmerter

 

Jeg har i 2 år haft smerter i ansigt og kæbe efter et langt og sejt tandlægeforløb. Har desuden haft let til svimmelhed. Allerede efter 1 måned var jeg smertefri og min tærskel for svimmelhed har rykket sig markant.

Jeg oplever at forløbet hos Søren har ramt lige præcis det, jeg havde brug for og jeg har fået konkrete øvelser, som jeg fortsat kan arbejde med.

Efter en lang tur rundt i både det etablerede sundhedssystem og det mere alternative system, fik jeg diagnosen kroniske smerter og tilbudt stærk medicinering, hvilket jeg takkede nej til. Herefter skrev jeg i foråret 2020 til Søren for at høre om hans erfaringer med ansigts- og kæbesmerter.

Efter en 360 graders holistisk undersøgelse af mig, min krop, min psyke, min kost og mine vaner tilbød Søren mig et 3 måneders forløb, med fokus på nakke, skulder, kæbe og træning af vestibulærsansen.

Søren har med sin grundighed, nysgerrighed og enorme viden hjulpet mig (og min familie) med at få meget af min livskvalitet tilbage. Jeg er dybt taknemmelig for at smerterne er væk og kommer de igen, så ved jeg de kan forandres og vil ikke tøve med at kontakte Søren.

Så mine varmeste anbefalinger herfra.