Alex – lændesmerter og skæv ryg

Jeg kom til Søren med en masse skader og skavanker jeg havde pådraget mig gennem årene. Jeg havde gennem flere år døjet med smerter i lænden pga en skæv ryg, efter en del år som soldat i forsvaret.

Han har lært mig at træne klogt kan sagtens være hårdt, men at træne hårdt ikke altid er klogt! Derudover har han givet mig en bedre forståelse for vigtigheden af kroppens core, og hvor meget styrke den egentlig kan give ved at aktivere den korrekt.

Udover min tid i forsvaret var jeg en hobby-bodybuilder i min fritid, og mine træninger blev tit taget til det ekstreme, hvilket betød jeg havde en muskulatur der var meget stram, og som hæmmede mine bevægebaner så meget, at det gav problemer med almindelige ting, såsom at holde balancen og strække armene over hovedet. Jeg var træt af en hverdag med konstante smerter og gener, og Søren var nu mit håb på at få en “normal” hverdag igen.

Ved første træning blev der taget hånd om min ryg. Søren kunne med små tryk på kroppen få smerten til at lindres, og efter kun få uger var mine smerter gået fra at være konstante, til slet ikke at kunne mærkes. Derefter var fokusset at få strækket de overaktive muskler ud, så mine bevægebaner igen kunne fungere optimalt. Igen rettede Søren kun på småting, og med nogle gode lange udtræk kunne der ses en kæmpe forbedring i smidigheden ved leddet.

Søren har ikke kun hjulpet mig af med mine smerter, men han har givet min krop nyt liv igen. Med hans træning er min krop nu blevet mere smidig, men også stærkere, ikke kun fysisk, men også mentalt.

Søren er en alt-mulig-mand i træningsverdenen, og jeg er ham evigt taknemmelig for, at han tog mig ind som klient og hjalp mig med at få en funktionel krop igen!