Lena – Morbus Chron med stomi i udsigt

I sensommeren 2018 var jeg et sted i mit liv, hvor kronisk sygdom (Morbus Crohn) fyldte og styrede rigtig meget. Jeg var psykisk og fysik meget hæmmet pga. daglige smerter.

Hvis nogen havde sagt for 6 måneder siden, at jeg var begyndt at leve mit “gamle” liv igen, så havde jeg ALDRIG troet på dem! Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville være en aktiv pige/kvinde, der træner, løber og har masser af overskud. Det er helt uvirkeligt.

Jeg har været igennem utallige undersøgelser på sygehuset og prøvet 3 slags medicin uden nogen form for positiv virkning. Næste og sidste mulighed var en operation for at få en stomi.

Efteråret 2018 til foråret 2019

Jeg kører til Aarhus fra Fyn og jeg har sammen med Søren Fruerlund været på denne rejse. Ikke kun sygdomsmæssigt via kost, tilskud eller træning, men det har også været en rejse for mig selv. Det har ikke kun været igennem trænings- og mobilitetsøvelser, men også mentalt. Jeg har virkelig skullet overskride nogle grænser.

I dag, d.28/3-2019 hvor jeg sidder og skriver dette, er jeg stort set medicinfri og operationen for at få en stomi er for længst droppet. Jeg har overskud til mig selv – og ikke mindst min søn og mand.

En stor tak – og kun rosende ord til Søren Fruerlund og Fruerlund Care.