Om Fruerlund Care

Fruerlund Care er et lille, privat studie beliggende i hjertet af Aarhus. Vi er specialister inde for genoptræning og performance.

Vores speciale er helt generelt dem som har prøvet mange ting tidligere. Vi tilbyder unikke løsninger til klienter både i Danmark og i udlandet. 

Studiet er startet af Søren T. S. Fruerlund med et ønske om at ville tilbyde nærværende forløb af høj international kvalitet med en personlig træner eller fysioterapeut, som er videreuddannet CHEK Practitioner.

Han ville tilbyde klienterne et rum, hvor der var plads til at dele både de små og store sejre og udfordringer, der sikrer de langvarige ændringer, som vores klienter så brændende ønsker.

Et samarbejde af højeste kvalitet med en professionel samarbejdspartner; en CHEK Practitioner – som tilbyder meget mere end personlig træning, kostvejledning eller fysioterapi.

nærværende personlig træning

Nærvær og rolige omgivelser centralt i Aarhus

 

For at kunne skabe det rum, er vi meget opmærksomme på at have et miljø, der ikke ligner det, som er i de traditionelle fitnesscentre eller fysioterapiklinikker. 

Vi er aldrig mere end 4 personer på gulvet: 2 Practitioners og 2 klienter.

På den måde sikrer vi også her, at du kan få de bedste forudsætninger for at nå dine mål med et skræddersyet forløb der ikke er standadiseret.

Et forløb der handler om dig og din krop.

Det er et partnerskab for livet – hvorfor så ikke sørge for, at I får den bedste løsning?

Du er unik –  din løsning bør også være det. 

Vi er et team af

4 passionerede Practitioners

Søren Fruerlund

Søren Fruerlund

Ejer, CHEK Practitioner level 3

Rune Degn

Rune Degn

CHEK Practitioner level 2

Louise Gerster Hansen

Louise Gerster Hansen

CHEK Practitioner level 2

Christina Faartoft

Christina Faartoft

CHEK IMS 2, Stud.fys.

Vision

Vi vil hjælpe vores klienter med at leve det liv, de drømmer ind – og måske mere til. Vi vil hjælpe vores klienter med at leve op til deres fulde potentiale.

Dette gælder i alle livets facetter. Vi vil lade hver klient opleve deres eget potentiale, og vi vil vise, hvor langt de kan komme, hvis de samarbejder med kroppen – og lærer dens signaler at kende.

Mission

Gennem kontinuerlig nysgerrighed vil vi søge viden, hvor end den er. Vi vil samtidig sørge for at skabe en autentisk relation til vores arbejde ved selv at udforske og leve efter samme redskaber.

Gennem dybdegående viden på en lang række af fagområder som:

  • Personlig træning
  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Psykologi
  • Ernæring og hormonbalance

vil vi sammensætte unikke forløb, der er tilpasset den enkelte. Ingen bør nøjes med standardløsninger.

mckenzie press uo
stabilitet på bold

Få redskaberne til varige ændringer 

Vi kan lige så godt være ærlige – hos Fruerlund Care tilbyder vi ikke quick fixes og midlertidige løsninger.

Vi vil tage os tiden til at forstå dine problematikker og udfordringer gennem test, analyser og samtale. Vi vil lærer dig og din krop at kende. Gennem et dybdegående samarbejde skaber vi løsninger der er holdbare.

Det er vigtigt for os, at vi uddanner dig i at forstå din egen krop og lærer at bruge de redskaber, du har brug for, for at skabe en stærk og velfungerende krop og psyke, som er i balance. Heri oplever vi, at vores klienter opnår langt større sundhed end de havde turde håbe på. 

Du bliver ikke frataget noget ansvar – du får den rette hjælp til selv at kunne løfte opgaven undervejs – og efter endt forløb.

Vores målsætninger er, at du sætter fri fra behandlerverdenen – som vi også selv er en del af – så din energi kan bruges på at leve det liv, du drømmer om. 

Vi er en del af en eksklusiv gruppe af CHEK Practitioners.

CHEK-systemet tager udgangspunkt i en holistisk tilgang, hvor kroppen ses som et system af systemer, og alt hvad du foretager dig af valg og fravalg vil have en indvirkning på, hvordan du og din krop har det.

CHEK står for:

Corrective – Holistic – Exercise – Kinesiology

CHEK-uddannelsen bygger på mere end 30 års forskning og praktisk erfaring. Uddannelsen er sammensat af specialviden fra felterne osteopati, endokrinologi, fysioterapi, psykologi og kinesiologi og indebærer også en dybere forståelse af fordøjelsessystemet og ernæringsområdet.

Med udgangspunkt i en viden om, hvordan disse ting hænger sammen og påvirker din krop og dit sind, foretager vi en række forskellige tests for at få et klart billede af, hvor vi er, når du træder ind ad døren.

Dette betyder også, at vi tester bredt for at få et klart billede af, hvad der er vigtigst at adressere. Vi vil sikre, at du får den optimale løsning, når du er i et forløb med os.

Det handler om at designe din handlingsplan efter, hvor der er størst gevinst i forhold til indsatsen.

Du kan læse om vores forløb.

Ønsker du at vide mere inden du booker en forundersøgelse?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og tager en snak om, hvordan du kan nå dine mål.

Louise Gerster Hansen

Samarbejdspartnere

logo træner akademiet

TrænerAkademiet

Træner Akademiet er en af Danmarks absolut største udbydere af personlig træner uddannelser. De er international akkrediteret.

Søren er uddannelsesansvarlig, og både han og Rune underviser på flere af deres uddannelser.

Læs mere om Træner Akademiet.

matt wallden logo

Matt Wallden

Matt Wallden har en master i Osteopatic Medicine i England, Head of Faculty ved CHEK Institute.

Vores samarbejder med Matt består af sparring, videndeling samt henvisninger af klienter. Alt sammen noget der bidrager til, at vi kan leverer forløb at højeste kvalitet.

Læs mere om Matt Wallden.

chek institute logo

CHEK Institute

Vores arbejde bygger på CHEK principperne, som er bygget på international forskning og ekspertviden kombineret med 30-års praktisk erfaring.

Det er især med udgangspunkt i disse principper og redskaber, vi formår at skabe de gode og holdbare resultater med vores klienter, som vi gør.

Derudover varetager Søren Fruerlund uddannelserne i Danmark, og han er tilknyttet instituttet som mentor og karriererådgiver.

Læs mere om CHEK Institute.