Slip af med hoftegenerne

 

Får du ondt i hoften efter en lang arbejdsdag foran computeren eller på løbeturen? Løsningen findes måske et andet sted, end du havde forventet.

Hoften er et komplekst led, som er en del af rigtig mange af de bevægelser, vi foretager hver dag. Hofteproblemer kan derfor også være svære at slippe af med. Du har måske prøvet diverse mobilitets- og udstrækningsøvelser, manuel behandling, hofte-hold for styrke af musklerne omkring hofteleddet? Måske alle med samme udfald, uden den varige effekt, du havde håbet på.

Der kan være andre årsager til smerterne, som man ofte ikke vil identificere, hvis man kigger isoleret på der, hvor smerten er lokaliseret.

Vidste du, at eksempelvis stivhed i rygsøjlen faktisk kan føre til øget belastning på hofteleddet, fordi leddet er nødt til at overtage noget af den bevægelse, som rygsøjlen egentligt skulle varetage?

To hævede knæ efter en træning førte til en assesment hos Søren. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente mig udover at få hjælp til at få styr på mine knæ.

Læs mere om Pias historie

Mit forløb tog udgangspunkt i længerevarende hoftesmerter, en periode med fysisk inaktivitet og lav træningsglæde. Det blev alt sammen vendt på hovedet i løbet af forløbet.

Læs mere om Tinas historie

 

Med en holistisk tilgang til kroppen, hvor vi ser på funktionen af hele kroppen, kan vi klarlægge de bagvedliggende årsager til dine tilbagevendende hoftesmerter og lægge den rette strategi til, at du kan afhjælpe dem og få en hverdag med en stærk og funktionel hofte.

Book en gratis konsultation inkl. indledende analyser. Du forpligter dig ikke til et forløb, men vi forventer, at du ønsker at finde en holdbar løsning. I det ligger, at vi beder dig udfylde to skemaer. Dem bruger vi til at forberede os bedst muligt til vores samtale. Vi vil dig det bedste. For at kunne give dig den rette anbefaling, har vi brug for den rette information.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Søren Fruerlund