Coachingforløb

Du er havnet i en ikkeholdbar spiral med et spisemønster, der er langt fra optimale, det halter med søvnen og energiniveau holdes oppe med et stigende antal ture til kaffemaskinen for at få tanket op, så du kan komme igennem dagen. Du oplever pludselige udsving i dit humør, og er ikke den du gerne vil være, når du er sammen med familien.

Du har måske adskillige gange forsøgt at ændre dine vaner, men uden at have fundet en langvarig løsning.

Lad os få det sagt med det samme – det er ikke dig, den er gal med, det handler om, hvilke redskaber, du har og hvordan du bringer dem i spil.

Vil du ind til kernen og forløse dig fulde potentiale, så du står stærkere, friskere og kan rumme de udfordringer livet bringer med sig, så vil et coachingforløb hos Fruerlund Care være et godt valg for dig.

coaching samtale

Vil du ind til kernen?

Coaching handler for os om at være nysgerrig. Vi er nysgerrige efter at forstå dig som menneske. Vi ser dig med alt det potentiale, du har i dig. I et coachingforløb handler det om at finde ind til kernen og din styrke, og gennem håndgribelige teknikker hjælper vi dig til, hvordan du bruger den styrke, du besidder.

Med det rigtige forløb for dig har du muligheden for at vågne op om morgenen med en dejlige mavefornemmelse, god energi og en lethed. Du vågner til et liv, der giver mening for dig.

Kroppen lyver aldrig – lær at lytte til den

Ser vi på danskernes nationale sundhedsprofil, så rapporterer 30% af dansker, at de i løbet af de sidste 14 dage har været lidt eller meget generet af:

 • Nedtrykthed
 • Deprimeret
 • Ulykkelig
 • Ængstelse
 • Nervøsitet
 • Uro
 • Angst

Symptomer som stress, overspisning, depression, humørsvingninger, smerter og kroniske smerter er kroppens måde at fortælle dig, at noget bør ændres. Den fortæller dig, at du har magten til at gøre en forskel.

Det estimeres, at omkring 95-98% af vores kognitive funktion foregår i underbevidstheden. Når vi har handlemønster, smerter eller følelser, vi ikke forstår, vil det, for os, give god mening at udforske underbevidstheden.

Underbevidstheden styrer hovedparten af vores:

Tanker – Ord – Handlinger – Vaner – Værdier – Retning på livet.

Kroppen er din bedste ven, den fortæller dig, hvad du har behov for – uanset om du har lyst til at høre det eller ej.

Du kan måske føle, at din krop modarbejder dig, at den er en modstander mod at nå alle de ting, du gerne vil – men gennem nysgerrighed og forståelsen for dens symptomer og signaler vil du få genskabt den gode relation.

Relationen mellem dig og din krop er den eneste, du har garanti for vil vare for hele livet.

Stress og manglende overskud

reduktion af stressniveau

Kurven for stressramte er stadigt stigende. Især blandt den yngre del af befolkning. For kvinder mellem 16-24 rapporterer over 40%, at de har et højt stressniveau.

Symptomerne på stress kan være, at du oplever, at du:

 • er mere irritabel.
 • bliver hurtig udmattet og træt.
 • bliver svimmel, når du rejser dig hurtigt op.
 • let bliver forkølet eller pådrager dig andre infektioner.
 • bliver syg, så snart du har fri i længere periode, eller skal holde ferie.

Stress er faktisk en naturlig respons, som har gode egenskaber – hvis det er over en kort periode. Bliver perioden længerevarende, så begynder det at påvirke din psyke og krop negativt.

Det handler om at skaffe dig de rette redskaber til at håndtere de udfordringer, der måtte komme gennem livet. Samtidig spiller områder som ernæring, søvn, kommunikation, blodsukker, motion og fordøjelse en central rolle.

Manglende overskud er et tegn på, at kroppens ressourcer bliver brugt hurtigere, end de kan genopbygges. Det er derfor, at vi i tæt med samarbejde med din finder ud af, hvordan du kan navigere i de daglige udfordringer samtidig med, at du får tilegnet dig fornyet energi.

Depression og angst

Psykiatrifonden estimerer, at ca. 15% af den danske befolkning på et eller andet tidspunkt vil udvikle symptomer på depression.

Søvnproblemer, uro i kroppen, ændring i appetit, sværere ved at tænke klart og nedsat interesse for relationer og tidligere interesser kan være tegn på depression.

Det er vigtigt, at du lærer at lytter til din krop, og lader den guide dig i, hvad der er behov for.

Er du på vej ud af depression og angst og er klar til næste skridt. Det kan være, at du står foran udfordringen med at skulle op i tid på arbejdet. Men du mangler en støttende samarbejdspartner, der ikke blot har fokus på dine ydre mål, men en samarbejdspartner, eller en coach, der inddrager alle de faktorer, som du føler er vigtig for, at du kan skabe dig det liv, du ønsker.

Vi oplever ofte, hvor stor en forskel de rette redskaber og strategier kan øge livskvaliteten markant.

Læs bl.a. udtalelsen fra Maria her.

coaching dialog

Et anderledes coachingforløb

 

Søren Fruerlund varetager vores coachingforløb. Han er uddannet CHEK Holistic Lifestyle Coach Level 3, hvor linket mellem de forskellige aspekter af mennesket sættes i perspektiv til hinanden.

Det fysiske – Det mentale – Det emotionelle – Det psykiske – Det spirituelle

Du kan læse mere om Søren her.

Et coachingforløb kan foregå både fysisk i Århus og online. For at få det optimale ud af et forløb er det, at vi er det rette match, derfor tilbyder vi en gratis indledende konsultation af 30 minutters varighed. Konsultationen har til formål at kortlægge, hvorvidt machet er det rette, og hvordan vi fortsætter herfra.

Inden denne konsultation vil du få tilsendt skemaer, som du bedes udfylde og sende retur inden mødet.

Skal vi hjælpe dig med at finde en mere holdbar vej?

 
Udfyld formularen, så lægger vi en plan sammen.

Søren Fruerlund