Maria – kæbesmerter og svimmelhed

Jeg startede op hos Fruerlund Care, fordi jeg i flere år har haft smerter i min kæbe og det seneste år døjet meget med svimmelhed.

Jeg har tidligere fået kæbeoperation, gået til kæbespecialist og osteopat og taget smertestillende for at løse mit problem – uden held.

Det var så slemt at jeg de seneste 4 år har taget hovedpinepiller næsten dagligt.

Allerede ved konsultationen fik jeg en følelse af, at der blev taget hånd om hele mig og ikke kun kæben eller svimmelheden – det gav en tryghed, og jeg ved nu, at det er det, der har været behov for hele tiden 🙂

Her 4 måneder efter vi startede har jeg fået fremgang på mange flere parametre end jeg troede var muligt.

Jeg mærker meget lidt til min kæbe, svimmelheden er stærkt aftaget, har ikke taget en smertestillende/hovedpinepille siden 1. uge efter vi startede.

Det vigtigste for mig er næsten, at jeg i lang tid har været meget nedtrykt og intet overskud har haft – selv små opgaver som indkøb, madlavning og sociale arrangementer har taget alt energi fra mig.

Efter jeg er startet op med forløb hos Søren er mit overskud kommet tilbage og for første gang i rigtig mange år har jeg en grundfølelse af lykke – det er en bivirkning af vores forløb som jeg aldrig troede var muligt.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Fruerlund Care – alle burde prøve det.