Livsstilsændringer der holder

 

Ønsker du brændende en holdbar livsstilsændring, men har svært ved at lykkes? Du mangler energi og overskud til at stykke en langtidsholdbar plan sammen? Ender hver mandag med at blive til den nye startdag? Vi hjælper dig med at finde ind til kernen.

Du har måske været igennem diverse quick fixes, kostplaner, boot camps og livsstilsforløb – og altid faldet tilbage i det samme mønster igen. Der er efterhånden god evidens for, at livsstilsændringer holder bedst, hvis man selv tager ejerskab over dem – og får de rigtige redskaber til at gøre det.

Det tager tid at ændre en vane og skabe en ny. Derfor kan en livstilsændring ikke lykkes med quick fixes. Det kræver en aktiv og bevidst indsats. Belønningen vil være mere energi og overskud til at gøre alle de ting, du drømmer om. 

Da jeg begyndte at træne hos Søren Fruerlund, var mit mål at få mere energi og slippe af med den evige træthed, som tit følger en småbørnsmor.

Jeg har fået mange aha-oplevelser i forløbet, og jeg har fået vigtige indsigter om søvn, vejrtrækning og mad.

Læs mere om Lines forløb

Skal vi hjælpe dig med at tage de nødvendige skridt – med de rette værktøjer – for at få mere energi og overskud i hverdagen? Ønsker du at få skabt en livsstilsændring, som bliver overskuelig og holdbar – også på den lange bane?

Book en gratis konsultation inkl. indledende analyser. Du forpligter dig ikke til et forløb, men vi forventer, at du ønsker at finde en holdbar løsning. I det ligger, at vi beder dig udfylde to skemaer. Dem bruger vi til at forberede os bedst muligt til vores samtale. Vi vil dig det bedste. For at kunne give dig den rette anbefaling, har vi brug for den rette information.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Louise Gerster Hansen