Line – mere energi og slippe af med evig træthed

Da jeg begyndte at træne hos Søren Fruerlund, var mit mål at få mere energi og slippe af med den evige træthed, som tit følger en småbørnsmor.

Jeg har fået mange aha-oplevelser i forløbet, og jeg har fået vigtige indsigter om søvn, vejrtrækning og mad, som jeg håber, jeg kan støtte mig til resten af livet.

Jeg troede, at et forløb hos en personlig træner ville bestå af høj puls, træningsprogrammer og en benhård kostplan. I stedet har Søren haft et klart fokus på søvn, vejrtrækning, mere protein og fedt i kosten og pauser i hverdagen. Ud fra en idé om at man skal have opladede batterier, før det giver mening at træne derudaf med høj puls. Kroppen skal først have overskud til det.

Gennem de første 10 sessioner fik jeg ikke sved på panden én eneste gang. Derimod blev jeg meget klogere på, hvad der skal til i lige præcis min hverdag for at skabe overskud og energi. Fordi Søren har så bred en indsigt, kan han gå på detektivarbejde i den enkelte klients liv, og så tager han kostvejleder-, søvncoach-, stresshåndterings- massør-, eller personlig træner-kasketten på efter behov.

Jeg har været rigtig glad for forløbet hos Søren, og jeg er bedre klædt på til at håndtere stressede perioder på arbejdet, så det ikke dræner mig for energi resten af døgnet og får mig til at træffe sundhedsmæssigt dårlige valg. Jeg har fået så meget overskud, at jeg er begyndt at træne igen, og selv om det ikke var mit hovedformål at tabe mig, er det en meget velkommen sideeffekt.