Søren – Kroniske rygsmerter

 

Da jeg startede mit forløb med Rune havde jeg haft kroniske rygsmerter i mere end 5 år. Smerterne varierede i intensitet fra dag til dag og kunne forplante sig langs hele venstre side af ryggen. På dårlige dage kunne jeg have problemer med helt almindelige ting, som at løfte mine børn eller hjælpe dem med at få tøj på.

Det sværeste for mig var dog at smerterne påvirkede mig psykisk. Jeg har altid været interesseret i træning og bevægelse, hvilket smerterne ofte forhindrede mig i at udføre optimalt.

Før jeg begyndte mit forløb hos Fruerlund Care, havde prøvet mange forskellige ting for at få styr på ryggen. Jeg har blandt andet haft forløb hos Fysioterapeuter, Kiropraktorer, Osteopater, Akkupunktører og mere til. De fleste behandlinger førte til midlertidig lindring af mine smerter, men førte desværre ikke til en reel løsning.

Det hele tog heldigvis en positiv drejning, da jeg startede mit forløb med Rune i starten af 2020. Efter et kort afklaringsforløb fandt Rune hurtigt frem til problemets årsag. Siden da er det kun gået fremad takket være skrædersyede træningsprogrammer og nærværende træningssessioner. Rune har med sin professionelle, positive og engagerede person hjulpet mig til at komme af med mine rygsmerter og gennem processen støttet mig i troen på, at det nok skulle lykkedes at få styr på ryggen.

At starte et forløbet hos Rune er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. I dag lidt over et halvt år senere er min ryg smertefri. Jeg har været så glad for min tid hos Fruerlund Care at jeg har valgt at fortsætte forløbet, for at få vejledning og sparing i forhold til den sport jeg dyrker i min fritid. Her hjælper Rune mig med blandt andet med at holde et fokus, lytte på kroppens signaler og hvilke øvelser der skal på programmet.

Jeg har set frem til hver eneste session med Rune, og kan kun varmt anbefale Fruerlund Care til andre.