Sabrina – Morbus Crohn

 

I starten af 2019 bliver jeg diagnosticeret med Morbus Crohn (kronisk, inflammatorisk tarmsygdom). Meldingen giver mig en form for lettelse eftersom, at jeg nu har en forklaring på mine daglige smerter, som det seneste år har drænet mig fuldstændig for energi. 

Problemet er bare, at jeg ikke responderer positivt på den medicin, som hospitalet tildeler mig. 

Jeg søger andre veje og kommer i den forbindelse i kontakt med en tidligere klient, der lider af samme sygdom – og hun anbefaler mig Søren.

 Jeg havde en idé om, at jeg ville blive pålagt en stram kost og hård træning – som jeg formegentlig slet ikke ville kunne holde, men jeg blev heldigvis klogere. 

Efter hver konsultation mærkede jeg en tydelig forbedring, og jeg fik hele tiden nye værktøjer, som hjalp mig et skridt nærmere drømmen, om at blive smertefri. 

Søren har givet mig en “livs-værktøjskasse”, der ikke kun guider og hjælper mig med den rette kost og træning (i forbindelse med min sygdom) – men som samtidig hjælper mig med at mærke efter – og gøre det, som er godt for mig – og det har resulteret i, at jeg i dag er smertefri og fuld af ny energi!