Skab en robust og stærk ryg

 

Er du en af dem, der døjer med ryggen, og tænker du, at det er en normal tilstand? Ryg- og lændeproblemer kan være en hæmmende faktor for bevægelsesfriheden.

En stor del af den voksne del af Danmarks befolkning døjer med rygproblemer. Så mange at det faktisk ofte bliver opfattet som en normaltilstand at have lidt ondt i ryggen. Det er både hæmmende og har stor indvirkning på livskvaliteten.

Hos Fruerlund Care er vi specialister i at skabe holdbare løsninger for folk med lændeproblemer. Vi har gennem tiden hjulpet rigtig mange, som har haft både en og flere diskusprolapser tilbage til et fuldt funktionsniveau med alle de aktiviteter, de drømmer om at deltage i.

Efter en succesfuld rygoperation for diskusprolaps i 2014, oplevede jeg tilbagevendende problemer og havde svært ved at komme videre fra min kiropraktor. I mit forløb har jeg lært at tro på mig selv og stole på min ryg.

Læs mere om Troels forløb

Jeg kom til Søren med en masse skader og skavanker jeg havde pådraget mig gennem årene. Jeg havde i flere år døjet med smerter i lænden pga en skæv ryg, efter en del år som soldat i forsvaret.

Læs mere om Alex forløb

Gennem en fuld assessment danner vi os et overblik over din nuværende situation og lægger en plan for, hvordan vi kommer tilbage til det, du drømmer om.

Book en gratis konsultation inkl. indledende analyser. Du forpligter dig ikke til et forløb, men vi forventer, at du ønsker at finde en holdbar løsning. I det ligger, at vi beder dig udfylde to skemaer. Dem bruger vi til at forberede os bedst muligt til vores samtale. Vi vil dig det bedste. For at kunne give dig den rette anbefaling, har vi brug for den rette information.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Rune Degn