Rikke – brækket ryg og smertestillende

For ca. 6 år siden brækkede jeg ryggen og har siden haft daglige rygsmerter og taget smertestillende piller.

Jeg har de seneste 14 år været utrolig aktiv hvad angår løb og spinning. Først inden for de seneste år har jeg fået øjnene op for styrketræning. Personlig træning med Søren Fruerlund har øget min livskvalitet markant.

Søren blev min personlige træner for ca. 5 måneder siden – desværre først der! For hvor er der er sket meget!

Hvad angår ryggen tager jeg ikke længere smertestillende piller, hvilket alene er takket være Sørens målrettede træning. I mellemtiden skal nævnes at jeg også er blevet gravid, hvilket er en prøvelse for ryggen og en ting jeg havde frygtet hvad angår smerterne, men her har Sørens træning gjort en verden til forskel, jeg har det så godt og er blevet markant stærkere også selvom jeg er gravid og har på nuværende tidspunkt, hvor jeg er over halvvejs i graviditeten, ikke smerter i ryggen.

Hvad angår træningsmængde og kost har Søren ligeledes været en meget stor hjælp. De første måneder af graviditeten havde jeg, som mange andre, det virkelig skidt i form af kvalme og træthed. Søren kom i den forbindelse med en række simple ting jeg kunne ændre i forhold til kosten for at styre hormonbalancen og det virkede med det samme!

Træningsmængde har altid været en svær størrelse for mig. Jeg har tænkt at konditionstræning kombineret med en smule styrketræning er vejen frem og gerne næsten hver dag. Dette syn på træning har Søren ændret! Det har ikke været nemt, men han har ret – efter at have fulgt Sørens råd og vejledning er jeg generelt blevet markant stærkere og jeg er i rigtig god form, mængden af træning er mindre end før, nu er det effektivt hver gang og teknikken er på plads.

Det er bare et udpluk af de ting Søren har hjulpet mig med dårlig ryg, kost og træningsmængde. Jeg er kommet i balance.

Jeg kan ikke takke Søren nok.  Jeg er så glad for jeg har gjort det her for mig selv.