Michelle – Stress og hovedpine

 

Jeg tog kontakt til Søren, fordi han lidt var min sidste udvej. Jeg havde døjet med hovedpine i 4,5 år pga. en hjernerystelse, den ville ikke forsvinde lige meget hvad jeg prøve.

Søren fandt hurtigt ud af det nok ikke kun var pga. min hjernerystelse, men jeg også havde kronisk stress. Derudfra blev der lavet en plan. 

Det har været det mest givende, jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget, men vigtigst af alt har jeg lært at passe på mig selv. Jeg ved at Dr. Quiet er den doktor, der for mig, er den vigtigste at holde fokus på, for at jeg kan fungere.

Jeg står stærkt i mig selv i dag UDEN hovedpine og andre gener, pga. den hjælp Søren har givet mig med på vejen. Jeg er så taknemlig.

If you’re having difficulty writing an essay, you may think about hiring assistance from someone to write the essay for you. It’s true that you can get help from many places. Writing services for essays can help in re-stating a concept that you have, including ideas in favor and against, and responding to objections. Many of these services are able to write your entire essay for you if they are paid. However, before hiring somebody to write your paper to you, ensure you read these suggestions and then use the information in this article to help you make your choice.