En livsstilændring kræver det rette værktøj

Du har måske forsøgt adskillige vægttabskure, livsstilsændringer og vaneændringer uden vedholdende resultater. Vores livsstilsforløb kan være svaret på, hvordan du skaber de vedholdende resultater, du ønsker.

Livsstil er et begreb, der dækker over måden, vi lever på. Derfor er livsstilssygdomme også et udtryk for, at din krop siger fra overfor måden, du lever på. Det kan være, at du har forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, type 2 diabetes, overvægt eller andet relateret til din livsstil. Alt sammen er symptomer, som direkte relateres til måden, du lever på.

Velvidende at du har magten til at ændre det, så kan det være svært. Du har måske prøvet at lægge dine vaner og livsstil om, men du har ikke opnået den ønskede effekt.

Det handler ikke om at tage dig sammen – det handler om at få de rette redskaber og lære at bruge dem.

livsstil forløb samtale

Kostplaner og kalorietælling

livssttil forløb

En kostplan eller kalorietælling har måske tidligere været en del af din livsstilsændring. Det kan også være, at du har prøvet palæo, 5:2-kuren eller noget helt tredje.

Intentionen er rigtig god, men spørgsmålet er, om det er den rette løsning for dig.

Vil du passe ned i en kasse, eller skal vi lave en tilpasset løsningen til dig?

Den bedste livsstilændring, er den, der varer ved – den du kan holde, og som er fordelagtig for dig på alle fronter.

Implementeringen af en ny livsstil bør ikke være en sur pligt, men en rejse drevet af et ønske om et bedre liv. Et liv uden livsstilssygdomme – et liv med mere energi, overskud og et godt forhold til din krop.

Skal vi hjælpe dig – book en konsultation

Livsstilssygdomme

livsstilforløb

Et stigende antal danskere bliver overvægtige. I 2017 var 51% af den danske befolkning over 16 år overvægtige. 57,7% af mændene og 44,4% af kvinderne.

Antallet af rygere har ligget rimelig stabilt gennem de sidste 10 år. Samtidig er antallet af danskere med følgende sygdomme stigende:

  • Diabetes 2
  • Forhøjet blodtryk
  • Forhøjet kolesterol

Rigtig mange prøver at gøre deres bedste for at skabe en vedvarende ændring. Både for at leve et længere liv, men måske også for at leve et liv med langt højere livskvalitet.

Vidste du, at følgende faktorer er vigtige for diabetes, overvægt, blodtryk og kolesterol:

  • Søvn – både kvantitet og kvalitet
  • Kostsammensætning
  • Motion
  • Hormonbalance

Der er en lang række af andre faktorer, der også spiller ind, men det vigtige er at få kortlagt, hvad der er vigtigt for dig.

Du kan læse, hvilken forskel det har haft for Line.

Vi hjælper dig med at finde vejen

livsstil find den rette løsning

Når du ønsker at ændre din livsstil, så er det vigtigt at kigge på, hvorfor du har din nuværende.

Hvad har bragt dig hertil?

Hvis vi adresserer årsagerne i fællesskab – og giver dig værktøjerne til at håndtere dem, så har du skabt et stabilt fundament til en holdbar løsning.

Derfor lægger vi stor vægt på coaching, når vi sammen med dig skaber en varig livsstilsændring. Du kan læse mere om coaching her.

Forstå udgangspunktet for at kunne ændre på fremtiden

Hvis vi ikke bliver klogere på det fundament, vi bygger videre på, så ved vi heller ikke, hvor længe det holder. Lad os én gang for alle skabe den hverdag, du ønsker, hvor du får magten til at ændre det.

Vi fikser ikke noget, men giver dig brugbare redskaber

Vi fikser ikke noget, men vi giver dig de redskaber, du har brug for, så du kan tage styringen over din livsstil, så den ikke bliver en begrænsende faktor for dine mål og drømme.

Vores mål er, at du ikke skal komme igen måned efter måned med samme udfordringer. I samarbejde med dig skaber vi en livsstilsændring for livet.

Skal vi hjælpe dig med at nå dine mål? 

Udfyld formularen, så lægger vi en plan sammen.