Emilie – Nældefeber og medicinsk behandling 

Jeg faldt tilfældigt over Sørens profil på instagram og begyndte straks at følge med, da jeg i den grad kunne relatere til følelserne af, ikke at have det godt, uden helt at vide hvorfor.

Længe havde jeg døjet med kronisk nældefeber, som jeg netop 5 måneder inden, var startet i medicinsk behandling for. Derudover træthed, en krop fyldt med væske og et hoved, der ikke kunne slappe af. 

Da jeg tager kontakt til Søren og vælger at starte i forløb, tager jeg på det tidspunkt, 4 piller dagligt samt 2 indsprøjtninger i maveskindet hver 3. uge mod kronisk nældefeber, for at holde det nede.

Jeg får fra forløbets start – en øjenåbner samt en forståelse af hvordan hoved og krop kan påvirke hinanden.

For hver session jeg havde med Søren, gik jeg derfra med en meningsfyldt følelse, en kampgejst og en forståelse for mit hoved og min krops behov. Jeg så pludselig en masse muligheder fremfor begrænsninger og lærte i den grad, rigtigt, at mærke efter.

Idag er jeg uden nogen former for medicinsk behandling og heller ej nældefeber, som var mit største ønske da jeg tog kontakt til Søren.

Derudover er jeg blevet beriget med viden omkring mig selv og værktøjer, som jeg for evigt vil tage med mig og huske på, især når de udfordrende tider i livet dukker op. 

 

TAK Søren – og en kæmpe anbefaling til alle der mangler livskvalitet og bedre forståelse for dem selv. (her kan man aldrig blive for klog 🙂 )