Anne – nedsat bevægelighed og smerter i skulderen

 

Da jeg kontaktede Fruerlund Care, var det pga. af mange smerter, spændinger og nedsat ledbevægelighed i min ene skulder, der påvirkede min søvn og begrænsede mig i almindelige dagligdagsopgaver.

Efter en grundig undersøgelse og besvarelse af flere spørgeskemaer, samt samtale, hvilket fik mig til at føle mig i trygge hænder, vurderede Søren, at det var vigtigst at starte med at arbejde med mit stressniveau. Herefter startede jeg mit individuelle forløb hos Louise, som jeg under hele forløbet har været meget tryg ved.

Mit forløb strakte sig over 12 måneder og vi har arbejdet med bl.a. mit stressniveau, mine fysiske skulderproblematikker, motivation for træning, styrketræning, min frygt for at komme til skade og meget mere.

Det har betydet alt for mit forløb, at have 1:1 træning med den samme træner, Louise, fordi hun kom til at kende mig, så hun havde de rigtige forudsætninger for, at kunne justere hensigtsmæssigt på min træning.

Louise er utrolig dygtig, til at flette programmer sammen, så de udfordrer/styrker flere målsætninger på samme tid, så det bliver en sjov træning og jeg mærkede hele tiden, at jeg rykkede mig. 

Man er ikke i tvivl om, at de hos Fruerlund Care, brænder for, at hjælpe dig på en måde, som fungerer bedst for dig, med det du kommer med. 

Jeg har lært så meget mere om træning og ikke mindst mig selv, end jeg havde forventet. Hvis ikke det var fordi, jeg følte, at det var på tide, at jeg kom ud og stå på egne ben igen, for på egen hånd at bruge alt det jeg har lært, så kom jeg der stadig gerne.

Varmeste anbefalinger herfra.