Anna – hovedpine, nakkesmerter og svimmelhed

 Jeg tog kontakt til Søren, da jeg i over et år har døjet med hovedpine, nakkesmerter, svimmelhed og kæbespændinger efter at have været impliceret i en trafikulykke.

Inden jeg kom til Søren havde jeg forsøgt med behandlinger hos kiropraktorer, osteopat, massører og flere forskelige fysioterapeuter uden bedring og kun med kortvarige smertelindringer.   

Fra første  session hos Søren følte jeg mig set som et helt menneske på en helt anden måde, end jeg tidligere har prøvet. Jeg må indrømme at forløbet ikke var som jeg havde forventet – det var meget bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg er igennem forløbet blevet stillet spørgsmål, som jeg aldrig er blevet stillet før, hvilket har gjort, at jeg har gennemgået en enorm personlig udvikling igennem mine samtaler med Søren. Derudover har jeg fået konkrete værktøjer, som som gør mig i stand til at håndtere og forstå smerter bedre, og hvordan jeg selv kan påvirke dem i meget stor grad. 

Efter mit 4 måneders forløb med Søren har jeg kun få smerter tilbage og få dage med hovedpine. Det er selvfølgelig dejligt, at forløbet har gjort at mine smerter er blevet markant formindsket, men jeg tror faktisk det bedste er, at jeg ser på mig selv og min krop på en helt anden (og mere positiv) måde. Jeg føler, at min krop og jeg nu igen spiller på samme hold – og jeg føler mig generelt mere som mig selv igen.

 

Jeg vil klart anbefale alle, der står i samme situation at tage kontakt til Søren – det er et forløb, man aldrig vil fortryde.