Sussie – Rygoperation, kroniske smerter og fordøjelsesproblemer 

Jeg tog kontakt til Søren, da jeg har haft rygsmerter i mere end 20 år. Jeg har haft et par operationer – herunder fået stivgjort en del af min lænd. Mine smerter i ryggen fortsatte stadig på daglig basis – endda tiltagende. Det trak også i baller og ben.

Jeg var kommet til et punkt, hvor en høj dosis af smertestillende kun begrænsede smerterne. Jeg var fortsat meget hæmmet i at bruge min ryg og gøre de ting i min dagligdag som jeg ønskede. Der var mange ting, jeg ikke kunne. Det at rejse mig fra en stol skulle jeg tage tilløb til fordi, det gjorde så ondt.

 Efter at have taget kontakt til Søren blev vi enige om at opstarte samarbejdet efter en konsultation, hvor Søren testede en del. Bl.a. med målinger i ryggen og spørgsmål omkring min fordøjelse. Min fordøjelse har også været en udfordring gennem det meste af mit liv.

 Jeg var meget skeptisk i starten om der kunne skabes en ændring. Jeg har passeret de 70 år og har haft smerterne så længe. Men Søren var optimistisk og jeg håbede, at han havde ret.

 Vi har arbejdet med min fordøjelse, ryggens små muskulaturer, bevægelighed af rygsøjlen og nakken. Vi har også arbejdet meget med mine tanker og nervøsitet. Vi har bl.a. arbejdet med specifikke sætninger, jeg kunne sige, under rygøvelserne.  

I dag er jeg et helt andet sted end jeg har været længe. Min ryg har det meget bedre. Jeg kan ikke huske, hvornår den sidst har haft det så godt.

Min fordøjelse er bedre, jeg stoler langt mere på min ryg og jeg kan lave langt flere aktiviteter i min hverdag.

Jeg kan gå lange ture og føler mig mere tryg i min krop.

 Mit samarbejde med Søren har overbevist mig om, at selvom man er over 70, så kan man sagtens forbedre sin krop og sit hoved. Jeg vil uden tvivl anbefale dig at komme ind til Søren, hvis du har smerter.