Samarbejdspartnere

TrænerAkademiet

TrænerAkademiet er en af Danmarks absolut største udbydere af personlig træner uddannelser. De er international akkrediteret.

Søren Fruerlund har siden 2015 været en del af TrænerAkademiet som han var med til at starte. I dag er han uddannelsesansvarlig og underviser. Søren varetager undervisningen på uddannelserne:

  • Fitnessinstruktør
  • Personlig træner
  • Health Coach
  • Perception Coach

Rune Degn har været en del af Træner Akademiet siden 2017. I dag varetager Rune undervisningen på uddannelserne:

  • Fitnessinstruktør
  • Personlig træner
  • NutritionCoach 

Læs mere om TrænerAkademiet her

 

Matt Wallden

Matt Wallden har en master i Osteopatic Medicine i England og er CHEK Master. Han har bl.a. arbejdet som konsulent for Chelsea Fotball Club og har underviset på de bristiske skoler for Osteopati. 

I dag er Matt Head of Faculty ved CHEK institute og er editor ved
Journal of Bodywork & Movement Therapies. Matt afholder kurser og foredrag for fysioterapeuter, personlig trænere, osteopater og meget mere. Dette gøres over hele kloden.

Vores samarbejder med Matt består af sparring, vidensdeling samt henvisninger af klienter. Gennem dette samarbejde formår vi at udvikle forløb af høj international kvalitet.

Læs mere om Matt Wallden her

 

 

 

CHEK Institute

En stor del af den viden vi har, kommer fra CHEK Institute. Integrationen af kroppens systemer som er bygget på international ekspertviden fra de enkelte områder. Det er især takket været implementeringen af disse redskaber, at vi formår at hjælpe vores klienter på den måde som vi gør det i dag. Gennem forståelse af den enkelte klient, deres situation og behov. 

 

Vores samarbejde med CHEK Institute består i, at vi varetager uddannelser for CHEK Institute i Danmark. Derudover er Søren Fruerlund tilknyttet CHEK Institute på disse områder:

  • Mentor for CHEK Academy – globalt
  • Career Advisor (Karriererådgiver) i Skandinavien for CHEK Institute.

 

 

 

Priser

Pris pr. måned for Platinforløb og Platinforløb – light Søren Rune
1 session pr. uge* 3.800 2.800
2 sessioner pr. uge* 6.500 5.300
3 sessioner pr. uge* 9.500 7.500
Platinforløb – light 1.395 995

*Bemærk at 1 session hver 2. måned byttes ud med en assessment på op til 3 timer. Omfattende og skræddersyet ernærings- og livsstilsplan samt stræk- og træningsprogram er ligeledes inkluderet

Klippekort Søren Rune
10 sessioner 7.500 6.800

Klippekortet udløber efter 6 måneder uden yderlig varsel. Sessionerne er af 55 min varighed.

[A /]