Brug en Ã…rhus-baseret personlig træner til at nå dine mål

Uanset hvad dine mål er, så kan det ofte være meget givende at få hjælp af en personlig træner. Med en personlig træner får du personlig vejledning, motiverende samtaler og konkrete tips, der gør det nemmere at nå dit mål. 

Det er ikke nødvendigvis kun på grund af et ønske om vægttab at folk kontakter en personlig træner. Nogle vil gerne øge deres performance, genoptræne efter en skade eller opnå en større smidighed eller styrke i deres træning.

Nogle gange skal træningen anskues på en ny måde, før at der kan komme ny motivation og en forhøjet glæde ind i træningsrutinen. 

Opnå et varigt vægttab med en personlig træner i Ã…rhus

De fleste går rundt med et ønske om at tabe sig, komme i bedre form, komme over en skade eller en anden form for fysisk personlig udvikling. Problemet er at mange har dårlig erfaring med forskellige kure og træningsforløb, da de ofte har skullet leve efter skrappe regler, der gjorde det svært at opretholde et socialt liv. Mange synes at forbudte madvarer og andre begrænsninger, sætter en stopper for at nyde livet. Hos Fruerlund sætter vi derfor fokus på en realistisk livsstilsomlægning, frem for den hurtige og ekstreme.  

Løsningen er i stedet at bruge en personlig træner, der i private og rolige omgivelser, vejleder dig efter dit behov og ønsker. Et varigt vægttab opnås ikke gennem hurtige kure og ved at overbelaste kroppen med for hård træning, men derimod ved at foretage en livsstilsændring. 

Hos Fruerlund Studio er vi specialiseret i at vejlede i en livsstilsomlægning, der ikke kun fokuserer på kost og motion, men også på stresshåndtering og mental sundhed. Kroppens systemer påvirker hinanden, og derfor er det vigtigt at fokusere på mere end kun kost og motion, når det kommer til vægttab og livsstilsomlægning. 

Holistisk tilgang til sundhed

Kroppen er ikke sund, hvis den er stresset. Langvarig stress sætter gang i produktion af stresshormonet kortisol, der faktisk direkte modvirker alle de gode effekter af sund kost og motion. Derfor mener vi at det også er vigtigt at sætte fokus på at opnå mere ro i hverdagen. Derfor er vi specialiserede i stresshåndtering og kan give konkrete værktøjer til hvordan du kan håndtere din stressede hverdag. 

Mange nedprioriterer sund kost og motion på grund af en hektisk hverdag, når netop de ting faktisk ville kunne hjælpe på bivirkningerne ved stress.  

Specialiseret i genoptræning og smerter

Døjer du med en gammel skade, der aldrig er blevet helt god igen, eller måske en helt ny skade, du gerne vil have genoptrænet, kan Fruerlund Studio hjælpe dig. 

Med gennemgående tests, analyser og skræddersyede programmer, kan vi hjælpe dig til at komme på benene igen. Da ingen er ens, er vores træningsprogrammer det heller ikke. Derfor handler et forløb hos vores personlige trænere i Ã…rhus også om motiverende samtaler, forventningsafstemning og analyser af frem- og tilbagegang. Vi er klar over at det kan være svært at finde tid i en travl hverdag, og derfor er alle programmer også tilrettelagt efter den enkeltes hverdag. 

Håndtering af kroniske sygdomme

En kronisk sygdom behøver ikke at stå i vejen for et sundt og rigt liv. Hos Fruerlund er vi specialiserede i at håndtere kroniske sygdomme og de smerter der følger med. Vi fokuserer altid på at skræddersy efter den enkeltes behov, da en kronisk sygdom kan vise sig på mange forskellige måder hos den enkelte. 

En personlig træner kan tilbyde den hjælp og støtte, som et medlemsskab hos et fitnesscenter ikke kan. Personalet er ikke nødvendigvis uddannet til at håndtere kroniske sygdomme, smerter og særlige behov. 

Skræddersyede træningsprogrammer og analyser

Nogle øvelser eller træningsmaskiner kan måske virke skræmmende eller unødvendige. Med den rette hjælp og introduktion vil du blive vejledt i den korrekte brug og baggrunden for at bruge den. 

Ved først at analysere hvordan kroppens nuværende status er, kan der arbejdes ud fra det. En analyse kan være med til at bestemme hvilke områder der skal arbejdes mere med og hvilke der måske skal tages ekstra hensyn til. Det kan ofte være en god idé at få lavet en personlig analyse, for at vide hvilket niveau kroppen befinder sig på. 

Hos Fruerlund Studio er vi særligt uddannet fra både ind- og udland til at håndtere et hvilket som helst træningsbehov.